Advertisement

Manavgat Yangın Son Dakika / Manavgat Koleji'nin Yangın Projesi Birinci Oldu - Son Dakika / Yerleşim yerlerine sıçrayan yangını gören vatandaşlar panikle kaçarken tgrt haber canlı yayınına katılan manavgat.

Manavgat Yangın Son Dakika / Manavgat Koleji'nin Yangın Projesi Birinci Oldu - Son Dakika / Yerleşim yerlerine sıçrayan yangını gören vatandaşlar panikle kaçarken tgrt haber canlı yayınına katılan manavgat.. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Oktay, manavgat'ta meydana gelen yangından etkilenen. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Manavgat yangın hakkında yayınlanan son dakika haberleri ve gündemdeki en son gelişmeler. Manavgat toki̇ konutlarında başvuruda son gün.

Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Afad, antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Yangında 4 kişi dumandan etkilendi.

Manavgat'ta yıldırım düşen ormanda yangın çıktı - Son Dakika
Manavgat'ta yıldırım düşen ormanda yangın çıktı - Son Dakika from foto.sondakika.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. 1 uçak, 4 helikopter bölgede. Ekiplerin müdahalesiyle yangın, karadan ve havadan kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Manavgat toki̇ konutlarında başvuruda son gün. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü. Afad, antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Manavgat'ın çavuşköy mahallesi kırsal alanında saat 06.00 sıralarında bilinmeyen yok böyle kaza. Последние твиты от manavgat son haber (@manavgatnews).

Manavgat son dakika haber, манавгат.

Manavgat toki̇ konutlarında başvuruda son gün. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Manavgat'ın çavuşköy mahallesi kırsal alanında saat 06.00 sıralarında bilinmeyen yok böyle kaza. Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. En son manavgat haberleri anında burada. 22 mart 2020 pazar 11:57son güncelleme: Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Manavgat yangın hakkında yayınlanan son dakika haberleri ve gündemdeki en son gelişmeler. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık alana sıçradı. Manavgat nehri üzerinde bulunan manavgat şelalesi'yle tanınan bu yer, dünya genelinde üne sahiptir. Manavgat'ta kırsal alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. İki katlı ev küle döndü.

22 mart 2020 pazar 11:57son güncelleme: Mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. Manavgat son dakika haber, манавгат.

Manavgat'ta yangın nedeniyle tahliye edilen Kalemler ...
Manavgat'ta yangın nedeniyle tahliye edilen Kalemler ... from foto.sondakika.com
Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangının yerleşim. Manavgat'ın çavuşköy mahallesi kırsal alanında saat 06.00 sıralarında bilinmeyen yok böyle kaza. Manavgat'ta kırsal alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı side ve sorgun mahalleleri arasında yazlık ve sitelerin bulunduğu bölgede çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Manavgat hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri.

Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı.

Bu nehir üzerinde iki tane hidroelektrik santrali de bulunmaktadır. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Последние твиты от manavgat son haber (@manavgatnews). Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan sayıştay başkanlığı eğitim ve dinlenme tesisleri'nde tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı side ve sorgun mahalleleri arasında yazlık ve sitelerin bulunduğu bölgede çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. İki katlı ev küle döndü.

Antalya son dakika haberleri : Manavgat yangın haber sitesinde bulunan bütüm yazı ve makaleler. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Ekipler seferber olurken vatandaşlar yangına bidon ve leğenlerle söndürmeye çalıştı. En son manavgat haberleri anında burada.

Son Dakika: Manavgat yangını 20 saat sonra kontrol altında ...
Son Dakika: Manavgat yangını 20 saat sonra kontrol altında ... from static.daktilo.com
Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri. Manavgat yangın hakkında yayınlanan son dakika haberleri ve gündemdeki en son gelişmeler. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı.

Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Последние твиты от manavgat son haber (@manavgatnews). Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. En son manavgat haberleri anında burada. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. Yangında 4 kişi dumandan etkilendi. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Manavgat'ın çavuşköy mahallesi kırsal alanında saat 06.00 sıralarında bilinmeyen yok böyle kaza. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı side ve sorgun mahalleleri arasında yazlık ve sitelerin bulunduğu bölgede çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Manavgat yangın haber sitesinde bulunan bütüm yazı ve makaleler. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor.

Posting Komentar

0 Komentar